VEROUDERDE HUID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het ouder worden, verandert de huid. Dat bij een verouderde huid rimpels horen en dat we niet zo strak meer in ons velletje gaan zitten – dáár houden we allemaal wel rekening mee. Maar al die extra's??

 

 Wat is typisch voor een oudere huid?

Bij het ouder worden, wordt de huid droger, dunner en fragieler.

Er komen allerlei vlekjes, plekjes en wratjes die er eerst nooit zaten.

De elasticiteit van de huid wordt minder.

En natuurlijk, er komen helaas ook rimpels.

 

 Hoe zit huidveroudering in elkaar ?  

Huidveroudering begint al rond je twintigste. Wat er tussen je twintigste en dertigste 'gebeurt' met je huid, zie je terug op latere leeftijd. Aan rimpels, maar ook aan vlekjes en een slappe en dunne huid. Het is dus niet zo dat je huid pas vanaf je veertigste veroudert. Het wordt dan pas echt zichtbaar. En dan is het te laat! Je kunt smeren wat je wilt, maar de veroudering is al toegeslagen. Celdeling loopt trager Naarmate de huid ouder wordt, verloopt de celdeling trager. De oudere huid doet er tweemaal zo lang over om een cel aan het huidoppervlak te vervangen als de jongere huid. Daardoor kan de huid dof en vaal ogen.

 

Huidveroudering is een proces van veroudering en verslapping van de huid. Dit wordt veroorzaakt door de volgende processen:

 • De opperhuid (epidermis) wordt steeds dunner
 • De lederhuid (dermis) verandert
 • vermindering van aantal bloedvaten in de huid
 • vermindering van bindweefsel (collageen) en elastinevezels
 • vermindering van het aantal talgklieren en de afname van de  functie van de talgklieren.
 • Door vermindering en verbrokkeling van de elastinevezels verliest de huid zijn elasticiteit.
 • De verouderende huid krijgt dan rimpels.
 • De vermindering en afname van de werking van de talgklieren veroorzaakt een droge huid.    

 

Snellere veroudering Roken en zonlicht brengen behalve de gevaren voor huidkanker ook snellere veroudering van de huid met zich mee. UV-straling in het zonlicht schaadt het bindweefsel en de elastinevezels. Veelvuldige blootstelling aan zonlicht geeft snellere afbraak van elastine in de huid. Dit brengt eerdere en meer uitgebreide rimpelvorming met zich mee. Een andere oorzaak van snellere huidveroudering is roken. Door roken kan elastine en bindweefsel worden afgebroken en eerder rimpelvorming ontstaan.      

 

Verouderingsproces vertragen

Wees voorzichtig met blootstelling aan de zon.

 • Gebruik goede zonnebrandcrèmes en beschermende kleding in de zomer.
 • Verzorg de huid goed met anti aging  crèmes.
 • Drink veel water (minimal 1,5 liter per dag).
 • Eet gezond (veel groente voor de antioxidanten).
 • Vermijd stress (en zorgrimpels).
 • Rook niet.  

 

Behandeling 

Veroudering is een natuurlijk proces en kan niet worden gestopt. De effecten van huidveroudering kunnen minder zichtbaar worden gemaakt door de uiterlijke kenmerken van huidveroudering aan te pakken.  

 

Dit kan bij La Beautè Pure door verschillende huidverbeterings behandelingen / Kuren , wilt u graag mee informatie over deze kuren of een goeie huidverzorgingproduct dat kan!   

 

Maak vrijblijvend een afspraak of plan een afspraak in: 

Info@labeautepure.nl

06-52428388                 

 

NAOBAY FACE TONER TOP OF FLOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAOBAY FACE TONER TOP OF FLOP

 

Over gebruik van een face toner bestaan veel discussies.Moet je een face toner gebruiken als onderdeel van je dagelijkse reinigingsroutine?Toners kun je op diverse manieren gebruiken,

Je hebt oudewetse toners die veel alcohol bevatten wat niet goed is voor de tere huid.

De goede toners van vandaag de dag zijn mild en desinfecteren of ontvetten de huid niet, maar heeft vooral als doel om te zorgen dat achtergebleven zeepresten verdwijnen en om je gezicht na het reinigen nog even lekker na te deppen.

Een toner die vrij is van huidirriterende stoffen, met name (gedenatuureerde alcohol, parfum en kleurstoffen) in combinatie met huidverzorgende ingrediënten die de huid kalmeert, hydrateert en herstelt kan een belangrijke toevoeging zijn van je dagelijkse huidverzorgingsritueel.

 

Naobay origin gentle face toner

Deze mooie vormgegeven flacon, met massief houten dop is echt een topper,

Naobay staat voor 'NATURAL AND ORGANIC BEAUTY AND YOU'

dit merk is er van overtuigt dat natuurlijke producten beter zijn voor jou en voor het milieu.

Schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, PEG, mineral oils, sodium laureth sulphates etc zal je nooit terug vinden in de mooie producten van Naobay.

 

Deze tonic maakt de huid zacht, fris, sluit de poriën en geeft een heldere teint. tevens werkt deze toner ook kalmerend. Frambozen extract is een specifiek antioxidant en bevat veel vitamine C. Altea kalmeert de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het gaat ook de afbraak van hyaluronzuur tegen zodat de huid zijn elasticiteit bewaart.

 

ingrediëntenlijst

Aqua, Citrus Aurantium Dulcis Fruit water, Glycerin, Propanediol, Lavandula Angustifolia Flower water, Mentha Stativa Leaf water, Hydrolyzed Rice Portein, Rubus Idaeus Fruit extract, Helichrysum Stoechas Flower extract, Althaea Officinalis Root extract, Calendula Officinalis Flower extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, Citric Acid, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.

 

verklaring ingrediënten:

 • Propanedoil:een hydraterend ingrediënt dat ervoor zorgt dat andere ingrediënten de huid beter kunnen indringen. Het is een huidbevochtiger en trekt, net zoals hyaluronzuur, water aan.
 • Sodium Benzoate: Natuurlijk conserveermiddel gewonnen uit hars van de boom.
 • Potassium Sorbate: Mild en voor natuurcosmetica goedgekeurd conserveermiddel (BDIH),

98,47 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong  

28,31 % van de totale ingrediënten is van biologische landbouw.

 

Deze face toner is te koop bij La Beauté Pure of in de webshop van La Beauté Pure en kost €18,00

 

0 Berichten