De frisse look, het duidelijke etiket op de goud-witte verpakking én de gouden 2 euro-dop: onmiskenbaar Golden Naturals. Die heldere, solide en rijke uitstraling staat symbool voor ons merk. Golden Naturals is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen op een natuurlijke manier gezond te zijn en te blijven. Hoe we dat doen? We vertellen het je graag!

 

Kiezen voor kwaliteit

Golden Naturals heeft een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van joúw kwaliteit van leven. Geen overbodige luxe, want je leefomgeving verandert continu. En dus ook de behoeften van je lichaam. Soms kun je daarbij wel wat hulp gebruiken. Je gezondheid bepaalt immers voor het grootste deel je kwaliteit van leven. Precies dát is voor ons de drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen. Producten die symptomen én oorzaken snel aanpakken. Het assortiment van Golden Naturals wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar bij geselecteerde partijen. waarvan La Beauté Pure er een mag zijn. 

 

Voor ieder wat wils

Golden Naturals is een merklijn met voedingssupplementen voor bijna elke behoefte van je lichaam en passend bij jouw specifieke levensfase en leefstijl. Of je nu jong, niet meer zo jong, man of vrouw bent en wat de behoeften van je lijf ook zijn: Golden Naturals heeft dé perfecte producten voor je. Van basissupplementen zoals (multi)vitaminen en mineralen tot uitgebalanceerde natuurlijke formules voor meer energie, minder gevoelens van stress en vermoeidheid, soepel bewegen en beter slapen. Neem nou de Multi Strong Gold-lijn van Golden Naturals: deze behoort tot de beste van Nederland. Ze bevatten álle belangrijke vitaminen en mineralen in een hoge dosering in de bioactieve vorm. ‘Bioactief’ betekent dat je lichaam de werkzame stoffen direct kan opnemen waardoor ze beter hun werk kunnen doen. We hebben multi’s voor diverse doelgroepen en leeftijdscategorieën zoals de Basic, Kids, Tiener, Mama, Woman, Man en Senior. Voor ieder wat wils dus!

 

Al onze producten zijn:

snelwerkend en pakken doelgericht symptomen én oorzaken aan

uitvoerig getest en volledig veilig bevonden

 

van hoogwaardige kwaliteit: veel van onze producten zijn verrijkt met gepatenteerde stoffen (branded ingredients) en voorzien van wettelijke EFSA-gezondheidsclaims

op natuurlijke basis en met zoveel mogelijk bioactieve en zo min mogelijk chemische stoffen

met liefde, passie en zorgvuldigheid voor jou gemaakt

 

Innovatie is key

Innovatie is onze ‘middle name’: Golden Naturals innoveert continu. Het team van productontwikkelaars staat middenin de maatschappij en is altijd alert op wat er speelt en waar behoefte aan is. Bij productontwikkeling is onze stelling: er zijn voldoende mogelijkheden om voedingsstoffen uit de natuur te halen die het herstel en de gezondheid van jou als mens bevorderen. Daarom zijn onze voedingssupplementen zoveel mogelijk op natuurlijke basis samengesteld. Regelmatig lanceren we nieuwe producten en passen we ons bestaande assortiment zo nodig aan. Álles in eigen beheer en hélemaal op basis van joúw wensen. En uiteraard altijd conform de geldende wet- en regelgeving, zodat je zeker bent van een veilig product.