LvL Behandeling

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen. het is mogelijk om de wimpers erbij te verven voor de perfecte look. 

 

Voordelen wimperlifting

1. Resultaat 6 á 9 weken zichtbaar.

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling, (mascara mag wel gebruikt worden) 

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen wa

ter, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


wimperextensions one by one

Nieuwe set 

 

Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor de kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden.

 

na een aantal dagen zullen er al een aantal wimpers zijn uitgevallen, dat wimpers uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperextensions plaatsvindt, als u graag mooie wimpers wilt behouden is het belangrijk om de behandeling te herhalen na 3  á 4 weken.  


nieuwe set


bijwerken na 3 weken


bijwerken na 4 weken


wimperextensions 2-6D

nieuwe set 

 

nu wordt er niet zoals bij de one by one 1 haartje geplaatst maar 3 tot zelfs 6 haartjes op je eigen wimper. . dit geeft een waaier effect en is daarom nog voller! 


bijwerken na 3 weken 


bijwerken na 4 weken 


verwijderen wimpers

niet zelf proberen om de wimpers te verwijderen, dit is erg schadelijk voor uw eigen wimpers. 

 

als u de wimpers laat verwijderen en een nieuwe set extensions laat plaatsen is dit kostenloos.