REGULAR WIMPERS

│ €10,50

verven van wimpers

20 minuten

│ €25,00

combi wimpers & wenkbrauwen

40minuten

 

het verven en epileren/harsen van de wenkbrauwen in combinatie met het verven van de wimpers


LVL Behandeling

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen. het is mogelijk om de wimpers erbij te verven voor de perfecte look. 

 

Voordelen wimperlifting

1. Resultaat 6 á 9 weken zichtbaar.

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling, (mascara mag wel gebruikt worden) 

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.Wimperextensions one by one

Bij deze klassieke methode wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hiermee wordt er een natuurlijke look gecreëerd. De extensions vallen met de groeicyclus van de wimpers uit, hierdoor is het niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.We verliezen dagelijks 3-6 wimperharen per dag. Aan te raden is om elke 3 à 4 weken terug te komen voor een refill, zodat u altijd mooie volle wimpers heeft.
Wimperextensions 2D

( zeer lichte volume techniek) 

Deze Lichte Volume techniek wordt ook wel de 2D genoemd. Hierbij worden 2 haartjes, als een V vorm, op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. De haartjes die hiervoor worden gebruikt zijn  dunner en zachter dan de klassieke methode. Hierdoor wordt er lichte volume gecreëerd, terwijl het toch nog licht en onschadelijk blijft voor de natuurlijke wimpers. Bij ons maken we een onderscheid tussen ‘Natural Volume’ (2D) en Mega Volume (4-6D). 
Wimperextensions 3D-6D

( russian & mega volume techniek )

Deze Volume techniek wordt ook wel de 3D of de Russian Volume genoemd. Hierbij worden meerdere (2 tot 6) haartjes, als een waaier, op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. De haartjes die hiervoor worden gebruikt zijn veel dunner en zachter dan de klassieke methode. Hierdoor wordt er meer volume gecreëerd, terwijl het toch nog licht en onschadelijk blijft voor de natuurlijke wimpers. Bij ons maken we een onderscheid tussen ‘Natural Volume’ (2D/3D) en Mega Volume (4-6D). De behandeling van een nieuwe set 2D/3D Volume duurt ongeveer 120 minuten en van de 4D-6D 150 minuten.
Verwijderen Wimperextensions

│ €0,00

verwijderen icm. nieuwe set

 

Wij raden af om zelf te proberen de wimpers te verwijderen, dit is erg schadelijk voor uw eigen wimpers.

 

als u de wimpers laat verwijderen en een nieuwe set extensions laat plaatsen is dit kostenloos.

│ €15,00

Verwijderen wimperextensions