ULTRASOON

De Ultrasoon behandeling zorgt er voor dat de werkstoffen makkelijker in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een nog beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. De Ultrasoon behandeling is heel makkelijk in bijna iedere behandeling toe te voegen. Ultrasoon behandeling zorgt ook ervoor dat we de kitsubstantie (lijmachtige stof), waardoor de huidcellen aan elkaar verbonden zijn, los worden getrild. Door deze trillingen(golven) ontstaan er in de huid kleine inkepingen, waardoor het mogelijk wordt om werfstoffen van ampullen en maskers ect. dieper in de huid te sluizen. Hierdoor wordt het resultaat uit de behandelingen en producten verbeterd en zult u sneller resultaat zien. Ultrasone golven zijn trillingen die niet hoorbaar zijn voor mensen. Voor cosmetische toepassingen zijn frequenties van 1 tot 3 MHz gebruikelijk.

 

Wat zijn ultrasone golven?

Ultrasone golven zijn trillingen, die qua frequentie niet voor het menselijk oor hoorbaar zijn. Deze golven ontstaan wanneer hoogfrequente elektrische trillingen veranderd worden in mechanische trillengen. Ultrasone golven kunnen vloeibare stoffen behoorlijk diep in het weefsel sluizen, zonder gevaarlijk te zijn. Dit maakt dat het geschikt is voor bijna iedereen. Tijdens de behandeling vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Door dit warmte effect verwijden de bloedvaten zich en wordt de doorbloeding en de stofwisseling in de huid gestimuleerd. De ruimte tussen de cellen vergroten zich, zodat de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem versnelt wordt. De huid kan daardoor beter vocht opnemen en opslaan. De huid gaat sneller collageen aanmaken en het regeneratieproces wordt hierdoor versneld. Ultrasone golven vormen de perfecte anti-aging techniek/behandeling. Er is geen enkele techniek die werkstoffen zo diep in de onderste huidlagen kan brengen dan de ultrasone golven.

 

BehandelingsaanbevelingOptimale resultaten met ultrasoon behandelingen wordt pas realiteit als dit in kuurverband wordt ondergaan. Dat wil zeggen afhankelijk van huidbeeld / – toestand en behandelingsdoel zijn tussen 10 en 20 behandelingen met regelmatige tussenpozen vereist. Essentieel is ook de consequente, begeleidende verzorging voor thuisgebruik.

 

Indicatie ultrasoon behandeling

Rimpels,

verlies aan spankracht en elasticiteit

Onzuivere huid

Littekens

Couperose

Atrofische huid

Cellulitis en striae

Vermoeide, vale,

slecht doorbloede huid

Teleangiëctastieën

 

Contra-indicatie ultrasoon behandeling

Ontstekingen

Zwangerschap

Vaatziekten (trombose)

Metalen implantatiesBacteriële infecties

Pacemaker

Kanker of kwaadaardige tumorenZiekte zenuwsysteem, zoals (Parkinson, epilepsie, multiple sclerose)Resultaat en bijwerkingenTijdens de ultrasoon behandeling ontstaat een verwarming van het weefsel en een micromassage in het weefsel. Beide aspecten leiden tot positieve effecten in het weefsel zoals, bevordering van de doorbloeding, stimulering van de stofwisseling en stimulering van de huidregeneratie. Bijwerkingen zijn echter niet van toepassen.


Ultrasoon treatment 

35 minuten 

Resultaat afhankelijk van eigen verzorging en huidtype. 

Reiniging van de huid, Dieptereiniging, Ampul werkzame stof,

Ultrasoon golven, Met afsluitende verzorging

€47,50

Losse behandeling Ultrasoon treatment 

35 minuten 

Resultaat afhankelijk van eigen verzorging en huidtype. 

Reiniging van de huid, Dieptereiniging, Ampul werkzame stof,

Ultrasoon golven, Met afsluitende verzorging

€375,00

Kuur 10 behandelingen