Over Nouvital Cosmetics

Hoogwaardige huidverbetering met innovatieve werkstoffen tegen een betaalbare prijs: dat is waar Nouvital Cosmetics sinds de oprichting in 2005 voor staat. We combineren krachtige werkstoffen -  prebiotica, AHA, vitamine A, vitamine C, laagmoleculair hyaluronzuur – van de allerhoogste kwaliteit om de huid te geven wat ze nodig heeft. De sterke basis van alle Nouvital-producten beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit. Zo kunnen we optimale huidverbetering garanderen.

 

Prebiotica als basis

Wij geloven in de kracht van prebiotica, een afgeleide van de bekendere probiotica. Niet voor niets is Nouvital Cosmetics het eerste Nederlandse cosmeticamerk dat prebiotica als basis van alle verzorgingsproducten gebruikt. Prebiotica werkt proactief én preventief en ‘voedt’ de goede bacteriën die op de huid leven. Die bacteriën werken reinigend en zorgen ervoor dat de immuuncellen goed functioneren. Een absolute skin benefit voor álle huidtypen, en dus vind je prebiotica in al onze huidverzorgingsproducten. Samen met bewezen effectieve ingrediënten als hyaluronzuur, vitamine C, retinol, vitamine E en Dermcom™ zorgt prebiotica ervoor dat iedere huid kan floreren.

 

In-house productieproces

Als een van de weinige Nederlandse beauty brands ontwikkelen ze producten in eigen beheer. In Rotterdam werken ze dagelijks aan de productie van de meest kwalitatieve cosmetica die écht iets voor de huid doet. Omdat de productie in eigen beheer is, kunnen ze de nieuwste innovaties en trends razendsnel in hun formules verwerken. Hierdoor verbeteren en innoveren ze hun gehele productlijn continu.

 

Innovativiteit als prioriteit

Van de Biomimetic Peeling tot zoncosmetica met prebiotica en van een steeds uitgebreidere mannenlijn tot concentraten met hyaluronzuur in de lichtste, kleinste moleculaire vorm die er is: bij Nouvital Cosmetics staat innovatie hoog in het vaandel. Ze zoeken altijd naar vernieuwing in hun assortiment en houden daarbij de trends scherp in de gaten.