Voorkom dat jij net zoals 95% van de Nederlanders weer terugvalt in je oude eetgewoonten.

Hoe voel jij je in jouw ideale lichaam?

Wil je daarvoor meer afvallen?

Of richten op verbranden van vet?

Misschien puur spiermassa opbouwen of hard gaan cutten?

 

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

WAAROM EEN PERSOONLIJK EETSCHEMA?

Effectieve voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel van de werking en gezondheid van het lichaam. Je bent letterlijk wat je eet. Voeding heeft dus een bepalende factor in  het behalen van jouw  fitness- en gezondheidsdoelen.

Ervaring

Voor goede voedingsgewoonten die bij jou passen heb je kennis nodig over jouw type lichaam  en over voeding in het algemeen. Tegenwoordig is er een overvloed aan informatie te vinden  in blogs, boeken, op televisie en menig   vrienden groepen op Whatsapp. Naarmate je meer  leest, wordt het eigenlijk steeds onduidelijker wat je precies moet

                                             doen. Daar zijn wij voor!

Voedingsschema op maat

Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt jou om jouw doelen te bereiken op een manier die beter past bij jou als persoon en bij jouw lichaam.

Kosten

 

Een persoonlijk voedingsschema op maat aanvragen neemt 5 minuten van je tijd in beslag en is lekker nuchter geprijsd. Wij zorgen ervoor dat je niet elke dag hetzelfde eet, en zeker niet alleen maar rijst met kip. Elke dag lekkere, gevarieerde en gezonde recepten, helemaal afgestemd op jouw unieke energiebehoefte, lichaam en doelen. 

 

Onze cliënten leren een duurzame levensstijl op te bouwen waardoor ze hun doelen effectiever en sneller behalen, wanneer ze een voedingsschema op maat laten maken.

Eenmalig Voedingschema

│ €39,95

✓ Gepersonaliseerd plan 

✓ Lekkere en gevarieerde recepten

✓ Na een maand een coachingsgesprek

✓ Inclusief een handige boodschappenlijst