Active Power Tea Bags Bio 12x2g

Wat de dag ook brengt, met deze Active power thee van Teatox ben jij overal op voorbereid.De Active power thee bestaat onder andere uit gaurana, appelbessen en cayenne pepertjes. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in thee met een wel heel spannende smaak! De thee is rijk aan anti-oxydanten en biedt bovendien een ondersteunende rol bij het detox-proces van het lichaam.De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan.

Ingrediënten:Verbena, green rooibos, green Sencha tea, guarana, chokeberries, nettle leaves, cardamom, cayenne pepper

Active Power Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Daily Balance Tea Bags Bio 12x2g

Helemaal in balans komen na een goede workout, dat is precies waar deze Sporty fruits thee van Teatox je bij helpt.De Sporty fruits tea bestaat onder andere uit appel, hibiscus en johannesbrood. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in een fruitige en subtiel zoete thee.De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan. Goed om te weten: De Sporty fruits thee is caffeine vrij. 

Ingrediënten:Verbena, Honeybush, Ginger, Lemon Grass, lemon-scented teatree

Daily Balance Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Fresh Focus Tea Bags Bio 12x2g

In bepaalde situaties is het erg belangrijk om geconcentreerd te blijven en om je aandacht er bij te houden. Deze Fresh focus tea van Teatox kan je daar perfect bij helpen.Fresh focus tea bestaat voor 60% uit groene thee en bevat daarnaast eucalyptus, ginkgo en ginseng. De thee heeft een heerlijke frisse en minty smaak en zal je gedurende elk moment van de dag helpen om goed gefocust te blijven.De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan.  Tip: Fresh focus is ook heerlijk om als ijsthee te drinken.

Ingrediënten:Green tea, orange peel, ginger root, applemint, rosemary, eucalyptus, gingko, guarana, ginseng. All of the ingredients are from certified organic farming.

Fresh Focus Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Uitverkocht

Skinny Morning Tea Bags Bio 12x2g

Deze Skinny morning thee van Teatox is de perfecte manier om de dag te beginnen! De Skinny morning thee bestaat onder andere uit goji bessen, sencha groene thee en Yerba mate. Deze bijzondere combinatie van ingrediënten resulteert in een heerlijk verkwikkende thee. De thee is bovendien rijk aan anti-oyxidanten die het immuunsysteem ondersteunen.De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan. leven. 

Ingrediënten: Lemongrass, dandelion, green mate leaves, goji berries, green Sencha tea, ginger root, birch leaves, nettle leaves, goldenrod, horsetail

Skinny Morning Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Teatox Skinny Night Tea Bags Bio 12x2g

De Skinny night tea van Teatox is niet alleen heel erg lekker, maar helpt je bovendien om heerlijk ontspannen in slaap te vallen. De Skinny morning thee bestaat onder andere uit rooibos, pepermunt en melisse. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in een heerlijk rustgevende thee. De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan. 

Ingrediënten:Rooibos, lemon balm leaves, peppermint leaves, green oat herb, hibiscus blossom, elderflower, lime blossom, yarrow, cornflower blossoms

Teatox Skinny Night Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Teatox Pure Beauty Tea Bags Bio 12x2g

Schoonheid komt van binnenuit, drink jezelf dus mooi met deze Pure beauty tea van Teatox.De Pure beauty thee bestaat onder andere uit witte thee, ananas en olijfbladeren. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in een smaakvolle, zachte blend. De ingredienten zijn zeer rijk aan flavonoiden die je huid beschermen tegen vrije radicalen en op die manier (vroegtijdige) huidveroudering tegengaan. De thee heeft bovendien een ontgiftende werking waardoor je huid er op den duur gezonder en stralender uit zal gaan zien. De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan.

 

Ingrediënten:White tea, pineapple, lemon grass, ginger root, nettle leaves, red clover, pansy, orange blossom, olive leaves, burdock root, chamomile blossom

Teatox Pure Beauty Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Teatox Natural Defense Tea Bags Bio 12x2g

Doordat deze Natural defense thee van Teatox rijk is aan vitamines, biedt het drinken van de thee een ondersteunde rol bij het behoud van een gezond immuunsysteem. De Natural defense thee bestaat onder andere uit granaatappel, gember en echinea. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in een thee met een verkwikkende en fruitige smaak. De thee is zeer rijk aan anti-oxydanten en vitamine C. Hierdoor is deze thee jouw bondgenoot in een bruisend, gezond en vitaal bestaan. De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan.

 

Ingrediënten:Ginger root, green Sencha tea, cranberries, liquorice root, lemon peel, lemon myrtle leaves, blackberry leaves, pomegranate skin, echinacea

Teatox Natural Defense Tea Bags Bio 12x2g

€ 3,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen